Το Costa Navarino διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των παραθεριστικών κατοικιών προς πώληση και παρουσιάζει μια νέα γειτονιά 42 πολυτελών Βιλών.

Η νέα γειτονιά των Costa Navarino Residences ονομάζεται Rolling Greens κι αναπτύσσεται εντός του συνολικής έκτασης 1.300 στρεμμάτων Navarino Dunes, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου. Στη Rolling Greens θα δημιουργηθούν Βίλες 235-295τ.μ. με 3-4 υπνοδωμάτια σε περιβάλλοντα χώρο από 700τ.μ έως 1.300τ.μ. και τιμή εκκίνησης από 1,2εκ. Ευρώ. Η πλούσια Μεσσηνιακή φύση, οι άπειρες δυνατότητες για σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες, τα signature γήπεδα γκολφ, η μαγευτική παραλία που εκτείνεται σε μήκος 1 χλμ., η εύκολη πρόσβαση όλο το χρόνο, η ασφάλεια μιας προστατευμένης περιοχής, καθώς και η χαμηλή δόμηση που εξασφαλίζει ιδιωτικότητα και άπλετο χώρο, είναι μερικά μόνο από τα συστατικά που κάνουν τη νέα πρόταση των Costa Navarino Residences μοναδική.

Μέχρι σήμερα, από τα δύο προηγούμενα προγράμματα πώλησης πολυτελών βιλών και διαμερισμάτων υπήρχε ανταπόκριση, καθώς έγιναν συμβόλαια αγοραπωλησίας για το 50% των μονάδων που είχαν  προσφερθεί προς πώληση. Για τα διαμερίσματα, η αξία τους ήταν στις 550.000 ευρώ και για τις πολυτελείς βίλες από 2,8 εκατ. ευρώ με συνολική επιφάνεια απλό 350 τ.μ έως 1100  τ.μ.