Διαχείριση δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος - ΔΕΔΔΗΕ
Διαχείριση δικτύου ηλεκτρικού ρεύματος - ΔΕΔΔΗΕ
Πηγή Εικόνας: ΔΕΔΔΗΕ

Νέα διαδικτυακή υπηρεσία για τους πελάτες Μέσης Τάσης, μέσω της οποίας αποκτούν πρόσβαση και αναλυτική εικόνα των μετρητικών τους δεδομένων ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://apps.deddie.gr/rps/registration.html, οι πελάτες Μέσης Τάσης έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης της κατανάλωσης της παροχής τους με ανάλυση 15λέπτου ή και ωριαία και αποθήκευσης των σχετικών δεδομένων σε επεξεργάσιμα αρχεία.

Επιπλέον, όπως ανέφερε το ΑΠΕ – ΜΠΕ, αποκτούν πρόσβαση στο ιστορικό των καταχωρισμένων ενδείξεων, για χρονικό διάστημα από την αμέσως προηγούμενη ημέρα έως και δύο έτη πριν από την τρέχουσα ημερομηνία.

Η ταυτοποίηση στη νέα υπηρεσία γίνεται μέσω ΑΦΜ, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο τους πελάτες – ιδιαίτερα τους μεγάλους – να αντιστοιχίσουν πλήθος παροχών Μέσης Τάσης που τους ανήκουν, σε μια εγγραφή.

Η νέα εφαρμογή έχει δημιουργηθεί από το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ και εντάσσεται στον ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό για την ταχύτερη ψηφιοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών του.