Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Ναύαγιο» για τον ΟΠΑΠ οι ηλεκτρονικές κληρώσεις του τζόκερ που να σημειωθεί είναι το δεύτερο πιο δυνατό παιχνίδι μετά το «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ» για τον Οργανισμό Τυχερών Παιγνίων.

Τα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι ο Covid 19 έβαλε σε καραντίνα τον ΟΠΑΠ αφού η προσέλευση των παικτών μέσα από την ιστοσελίδα είναι αποκαρδιωτική.

Όσοι κυνηγούν την τύχη μέσα από τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ θέλουν τα πρακτορεία ανοιχτά. Οι ηλεκτρονικές κληρώσεις δεν ευνοούν το τζόκερ ενώ όταν ανοιχτά το ένα τζακ ποτ προκαλούσε αμόκ στους παίκτες με αποτέλεσμα οι στήλες που παίζονταν πολλαπλασιάζονταν με υψηλές ταχύτητες και αριθμός στηλών ήταν των πολλών εκατομμυρίων.

Παράδειγμα τις 2 Ιανουαρίου παίχτηκαν 17.396.734 στήλες και το έπαθλο ήταν το ποσό των 9.208522,85 ευρώ. Στις 23 Φεβρουαρίου τα πονταρίσματα έφτασαν σε 8.808311 στήλες διεκδικώντας το ποσό των 6.179.415 ευρώ . Η σχετική κλήρωση ανέδειξε έναν νικητή της πρώτης κατηγορίας.

Στη συνέχεια που η διανομή του ποσού ξεκινούσε από τις 600.000 ευρώ , ο αριθμός των στηλών έπεφτε κάτω από τα 3.500.000.

Μετά το χτύπημα του κορωνοϊου και με ολιγοήμερη καθυστέρηση , η διοίκηση του ΟΠΑΠ έβαλε σε εφαρμογή τη πλατφόρμα των ηλεκτρονικών κληρώσεων αλλά δε μάζεψε ενδιαφερόμενους παρότι το ποσό που είναι προς διανομή στο τυχερό που επιλέξει σωστά τους αριθμούς ανέρχονταν σε 2.700.000 ευρώ και με το νέο τζακ ποτ ανήλθε σε 2 750.000. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέσος εργαζόμενος με ετήσιο εισόδημα 13000 το παραπάνω ποσό αντιστοιχεί σε 5 ζωές.

Στη δεύτερη ηλεκτρονική κλήρωση του τζόκερ παίχτηκαν μόλις 544.544 στήλες. Σε σύγκριση με τα υψηλά της χρονιάς και τις στήλες που συμπληρώθηκαν στις αρχές του έτους η πτώση «αγγίζει» το 90%.

Μόλις το 3,2% των παικτών ακολούθησε τις κληρώσεις του τζόκερ στη ηλεκτρονική πλατφόρμα Ο ΟΠΑΠ παραμένει ένα παραδοσιακό μαγαζί και η πελατεία του, δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη τεχνολογία. Πιθανόν να βλέπουν τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ως μία νέα έκδοση καφενείου, που όμως δεν μπορούν να παρακολουθήσει το μέλλον, όταν δεκάδες ηλεκτρονικές σελίδες έχουν κάνει τα κινητά τηλέφωνα πραγματικά καζίνο με τους χρήστες να ποντάρουν πιέζοντας τα πλήκτρα ή την οθόνη αφής.