Μεγάλο σούσουρο και έκπληξη έχει προκαλέσει στην αγορά η αποχώρηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Astir Palace Βουλιαγμένης Στέλιου Κουτσιβίτη, ξαφνικά, για προσωπικούς λόγους, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Και αυτό γιατί ο κ. Κουτσιβίτης «πιστώνεται» την επανεκκίνηση του project της καρδιάς της Αθηναϊκής Ριβιέρας, όπως λέγεται ότι είναι το συγκρότημα του Αστέρα. Μέσα στα δύο χρόνια που μεσολάβησαν από την ανάληψη των καθηκόντων του φαίνεται να ολοκλήρωσε ένα μεγάλο μέρος και να δρομολόγησε το σύνολο των αναγκαίων εργασιών και λειτουργιών σε ένα από τα πιο σύνθετα σχέδια, την ανακατασκευή και λειτουργία ολόκληρης της χερσονήσου.

Όμως στην «πιάτσα» συνδέουν το θέμα με την αποχώρηση από την ομάδα διοίκησης τόσο του οικονομικού διευθυντή όσο και του διευθυντή μίας από τις ξενοδοχειακές μονάδες, του Four Seasons.

Η δική μας πληροφόρηση, είναι κάπως διαφορετική.

Η αποχώρηση Κουτσιβίτη είναι όντως προσωπική του απόφαση. Και δεν είναι άσχετη με τις πολιτικές εξελίξεις και τις προσδοκίες που δημιουργούνται.

Είναι πολύ πιθανόν να δούμε το γνωστό στέλεχος σε άλλη, επίσης πολύ προβεβλημένη θέση ευθύνης, πολύ σύντομα.

Άλλωστε ο κ. Κουτσιβίτης είναι γνωστός για τις θαραλλέες και δραστικές αλλαγές. Και έχει περάσει από θέσεις ευθύνης μεγάλων αλυσίδων, ενώ έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του επιχειρείν στον τουριστικό τομέα.

Μη στοιχηματίζετε ακόμη αν το επόμενο βήμα αφορά τον ιδιωτικό ή τον δημόσιο τομέα…