Το ελληνικό Πάσχα ταξιδεύει στις αγορές του κόσμου και καλεί του ξένους, αλλά και Έλληνες επισκέπτες, να γίνουν μέτοχοι της παράδοσης που σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αναβιώνει. Συγκεκριμένα, η Grecotel παρουσιάζει για την περίοδο του Πάσχα ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, εμπλουτισμένο, όπως εξηγεί, με αυθεντικές εμπειρίες και εορταστικές προσφορές, σε Κέρκυρα, Κυλλήνη, Σούνιο, Κρήτη. Δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, εκλεκτή γαστρονομία κι έθιμα που αναβιώνουν στην πιο αληθινή ελληνική γιορτή, πλαισιώνουν το χαροφυλάκιο των υπηρεσιών που θα συναντήσουν οι επισκέπτες.

Όσοι επιλέξουν την Κέρκυρα, το Corfu Imperial και Eva Palace, πέραν του εθίμου των Μπότηδων θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα να ζήσουν μια μαγική Ανάσταση κι ένα αξέχαστο γλέντι για την Κυριακή του Πάσχα στα Δανίλια, όπως συμβαίνει μόνο στην Κέρκυρα. Στην Κυλλήνη και στο Mandola Rosa το Πάσχα συνδυάζεται με αθλητικές δραστηριότητες, ενώ για όσους θελήσουν αυθεντικό κρητικό γλέντι, στο Ρέθυμνο το Creta Palace, το boutique Plaza Beach House, το Club Marine Palace & Aqua Park στο Πάνορμο αλλά και το Amirandes στο Ηράκλειο έχει ξεκινήσει να δέχεται κρατήσεις για την περίοδο του Πάσχα.

Τέλος το έθιμο «Φιλί της Αγάπης» θα αναβιώσει στο Cape Sounio, με τσούγκρισμα και φιλέματα. Για το φετινό Πάσχα, η Grecotel, όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση, προσφέρει δωρεάν διαμονή για τα παιδιά έως 12 ετών.