Η Septona συμμετείχε ακόμη μια χρονιά στη διεθνή έκθεση Μarca by Bologna Fiere που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Οργανισμό ADM  (Associazione Distribuzione Moderna), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Emilia-Romagna και του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Μπολόνιας, μεταξύ 16 και 17 Ιανουαρίου στη Μπολόνια. Στη φετινή έκθεση Marca by Bologna Fiere συμμετείχαν πάνω από 1.000 εκθέτες ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 17.000.
Η Septona παρουσίασε στην έκθεση την ευρεία γκάμα προϊόντων της στις κατηγορίες προσωπικής περιποίησης και υγιεινής, όπως βρεφική & παιδική φροντίδα, φροντίδα ενηλίκων, οικογενειακή φροντίδα και υγιεινή. Η εταιρεία ενημέρωσε τους επισκέπτες κυρίως για τα καινοτόμα και άριστης ποιότητας προϊόντα της αλλά και για την ελληνικότητά τους ενώ στελέχη της είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με Ιταλούς retailers, συνεργάτες και πελάτες. Το περίπτερο της Septona  παρουσίασε προϊόντα από όλες τις κατηγορίες προσωπικής φροντίδας και υγιεινής με την κατηγορία των wet wipes και των Pet incontinence & wipes να αποσπούν τις θετικότερες κριτικές και το ενδιαφέρον διεθνών παικτών του κλάδου.
Η Septona ιδρύθηκε το 1975 και είναι μία 100% ελληνική οικογενειακή εταιρία, από τις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες στην αγορά της προσωπικής περιποίησης, με μεγάλη γκάμα προϊόντων και εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στηρίζει την ανάπτυξή της στη σύγχρονη τεχνολογία, στην ανώτερη ποιότητα των προϊόντων που παράγει και στο υψηλής τεχνογνωσίας ανθρώπινο δυναμικό. Οι συνεχείς επενδύσεις σε έρευνα και νέες καινοτόμες τεχνολογίες, σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής, εξασφαλίζουν άριστα και ποιοτικά προϊόντα.