Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, η ERGO Ασφαλιστική, διοργάνωσε το ERGO Business Day σε συνεργασία με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας.

Στη φετινή εκδήλωση συμμετείχαν 47 νέες και νέοι, ενημερώθηκαν για τη στρατηγική και τις δραστηριότητες της εταιρείας, για τις ευκαιρίες απασχόλησης σε αυτήν και συζήτησαν με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Νίκο Αντιμησάρη και στελέχη της εταιρείας.

«Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους συμμετέχοντες μία ολοκληρωμένη εικόνα για τον ασφαλιστικό κλάδο, το εργασιακό μας περιβάλλον και τις ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, ώστε να τους βοηθήσουμε να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για την επαγγελματική τους πορεία», δήλωσε η Χρυσούλα Κολέτσου, Talent Acquisition & Employer Branding Specialist της ERGO Ασφαλιστικής.

«Για εμάς στην ERGO, η υποστήριξη των νέων ανθρώπων στα πρώτα επαγγελματικά τους βήματα αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα και η διοργάνωση του ERGO Business Day μας δίνει τη δυνατότητα να προβάλουμε τον ασφαλιστικό κλάδο και την ERGO, βοηθώντας τους νέους να ανακαλύψουν τον συναρπαστικό κόσμο της ασφάλισης» δήλωσε η Ελισάβετ Κοκκίνου, διευθύντρια του τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού της ERGO Ασφαλιστικής.