Πηγή Εικόνας: απε - μπε

Καθήκοντα διευθύνουσας συμβούλου της REDS αναλαμβάνει, από σήμερα, η Ιωάννα Δρέττα, κατόπιν σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η κυρία Δρέττα αναλαμβάνει τη διοίκηση της REDS και το έργο της στρατηγικής ανάπτυξης των δύο μεγάλων επενδυτικών έργων – ορόσημα – της εταιρείας στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης και τo project Καμπά στην Κάντζα Αττικής.


Η κυρία Δρέττα δήλωσε σχετικά με την ανάληψη των νέων της καθηκόντων: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τη διοίκηση του ομίλου αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο της REDS για την τιμή αλλά και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η ανάπτυξη σύνθετων επενδυτικών έργων όπως οι Γούρνες και ο Καμπάς αποτελούν το μέλλον και πόλοι έλξης τουριστικής, εμπορικής, ψυχαγωγικής, πολιτιστικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης. Στόχος μας είναι η ανάδειξη του φυσικού πλούτου της χώρας μας αλλά και νέων τοπόσημων στον χάρτη της Ελλάδας που θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην Περιφερειακή ανάπτυξη και θα στηρίξουν την ευρύτερη οικονομία με νέες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη επιχειρηματικών ευκαιριών».

Ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Ε. Μπουλούτας και πρόεδρος της REDS δήλωσε: «Η κυρία Δρέττα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ τα τελευταία τρία χρόνια, διαθέτει όχι μόνο την εμπειρία αλλά και τη γνώση της εταιρείας, της φιλοσοφίας και των στόχων της. Την καλωσορίζω στη REDS, με την πεποίθηση ότι από τη θέση αυτή θα συμβάλλει και θα συνδράμει ουσιαστικά στο όραμα της REDS και στην υλοποίηση των μεγάλων επενδυτικών της έργων».

Η κυρία Δρέττα είναι απόφοιτος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, με μεταπτυχιακά στο Imperial College London (MSc) και το Harvard Kennedy School (Master in Public Administration).