Intracom Telecom
Intracom Telecom
Πηγή Εικόνας: Intracom Telecom

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με την 802 Networks, διανομέα εξοπλισμού ασύρματων δικτύων. Με τη συγκεκριμένη συνεργασία, η Intracom Telecom στοχεύει στην ενίσχυση και προώθηση των λύσεών της τόσο για σταθερή ασύρματη πρόσβαση (FWA) όσο και λύσεων E-Band στο Βέλγιο και την Ολλανδία.

 

Στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας, η 802 Networks θα προωθήσει στις αγορές όπου δραστηριοποιείται το ραδιοσύστημα FWA σε mmWave συχνότητες, το WiBAS G5 και το E-Band ράδιο υψηλής χωρητικότητας, UltraLink-GX80, που καλύπτουν την ανάγκη για υψηλές ταχύτητες, μεγάλη εμβέλεια και αξιόπιστη συνδεσιμότητα. Οι πάροχοι ασύρματων υπηρεσιών internet, δήμοι, υπηρεσίες ασφαλείας και επιτήρησης θα επωφεληθούν από τα μοναδικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, τα οποία έχουν ήδη εγκατασταθεί κατά χιλιάδες σε όλο τον κόσμο.

 

Η Intracom Telecom αναζητούσε την προώθηση των λύσεων της στις προαναφερθείσες χώρες και η 802 Networks επεδίωκε να προσφέρει στους πελάτες της νέες επιλογές και αξιόπιστα προϊόντα. Οι δύο εταιρείες θα συνδυάσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις του με σκοπό να δημιουργήσουν μια αξιόλογη πρόταση για τους πελάτες στις αγορές ενδιαφέροντος, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.