Intracom Telecom
Intracom Telecom
Πηγή Εικόνας: Intracom Telecom

Τις εγκαταστάσεις της Intracom Telecom στην Παιανία επισκέφθηκε πρόσφατα ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Νικόλαος Παπαθανάσης. O διευθύνων σύμβουλος της Intracom Telecom, Kartlos Edilashvili, υποδέχθηκε τον αναπληρωτή υπουργό μαζί με ανώτατα στελέχη της εταιρείας.

O κ. Παπαθανάσης ενημερώθηκε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για τις δραστηριότητες της εταιρείας διεθνώς καθώς και για τις λύσεις που αναπτύσσει στην Ελλάδα και ιδιαίτερα για τεχνολογίες σταθερής ασύρματης πρόσβασης σε φάσμα συχνοτήτων 5G που πρόσφατα έχει αδειοδοτηθεί από την ΕΕΤΤ για υλοποίηση δικτύων πολύ υψηλής χωρητικότητας (VHCN) σε τοποθεσίες όπου η εγκατάσταση οπτικής ίνας είναι οικονομικά ασύμφορη και χρονοβόρα. Επίσης, ξεναγήθηκε, στις εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης της Intracom Telecom, τομέα στον οποίον η εταιρεία επενδύει περίπου το 10% του κύκλου εργασιών της ετησίως.

Η Intracom Telecom απασχολεί 1.650 εργαζομένους, εκ των οποίων περισσότερους από 1.200 στην Ελλάδα. Οι εξαγωγές της εταιρείας αγγίζουν το 68% του κύκλου εργασιών της.