Κομισιόν
Κομισιόν
Κομισιόν
Κομισιόν
Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στις 11 Φεβρουαρίου 2021, θα διεξαχθεί διαδικτυακά το Open Call Event του Ευρωπαϊκού προγράμματος LightMe, προσκαλώντας μικρομεσαίες επιχειρήσεις και βιομηχανίες να ενημερωθούν για το πως μπορούν να επωφεληθούν μέσα από τις καινοτόμες εφαρμογές και τεχνολογικές εξελίξεις στο τομέα των ελαφρών μεταλλικών κραμάτων και των παραγώγων τους, που παρέχει το οικοσύστημα του προγράμματος, LightMe OITB.

Κατά τη διεξαγωγή της διαδικτυακής εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά σχετικά με τους πυλώνες ανάπτυξης του έργου, τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του LightMe καθώς επίσης και τις διαδικασίες μέσα από της οποίες μπορεί κάποιος να υποβάλει αίτηση συμμετοχής, στο πλαίσιο του Open Call του προγράμματος.

Το Open Call, αποτελεί μια ανοικτή πρόσκληση σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις (SMEs), βιομηχανίες και ακαδημαϊκά ιδρύματα να αποκτήσουν πρόσβαση στους πόρους και τα τεχνολογικά επιτεύγματα του Προγράμματος LightMe, στον τομέα των ελαφρών μεταλλικών κραμάτων και των παραγώγων τους, με σκοπό την βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής και των τελικών προϊόντων. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το Open Call στην ηλ. διεύθυνση https://lightme-ecosystem.eu/opencall.html.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ώρες διεξαγωγής της διαδικτυακής συνάντησης LightME Open Call Event, το αναλυτικό πρόγραμμα των παρουσιάσεων και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να αντλήσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.eventbrite.co.uk/e/lightme-open-call-dissemination-event-tickets-136952724285

Περισσότερες Πληροφορίες για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Lightme: https://lightme-ecosystem.eu/

Η RDC Informatics αποτελεί έναν από τους εταίρους του Ευρωπαϊκού Έργου LightMe με κύριο αντικείμενο την παροχή των ψηφιακών εργαλείων για τη διαχείριση & αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων του έργου.