Η Choose Strategic Communications Partner ανέλαβε τη νέα εταιρική καμπάνια της εταιρείας ενέργειας ABO WIND. Τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ, έντυπες καταχωρήσεις, web banners και advertorial συνθέτουν τα υλικά της καμπάνιας, με κεντρικό μήνυμα «Η φύση της καθαρής ενέργειας». Αυτή ακριβώς είναι και η αδιαπραγμάτευτη δέσμευση της ABO WIND, που δραστηριοποιείται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας από το 1996, κατασκευάζοντας αιολικά και ηλιακά πάρκα σε 16 χώρες παγκοσμίως. 

Στο τηλεοπτικό σποτ που δημιούργησε η Choose, αποτυπώνεται η δύναμη του ήλιου και του άνεμου και η μετατροπή της σε καθαρή ενέργεια μέσω φωτοβολταϊκών πάνελ και ανεμογεννητριών. Το πράσινο χρώμα κυριαρχεί, αποδίδοντας τον φιλικό προς το περιβάλλον προσανατολισμό της ΑΒO WIND. Η καμπάνια υπογράφεται από το νέο εταιρικό σλόγκαν: «Το μέλλον της ενέργειας είναι καθαρό», μια ισχυρή και αισιόδοξη κατάφαση, που εκφράζει τη μετάβαση προς ένα καθαρότερο μέλλον με λιγότερες εκπομπές CO2, έμφαση στις ΑΠΕ και ελαχιστοποίηση της απειλής από την κλιματική αλλαγή. 

Η καμπάνια είναι ήδη on air σε μέσα της Περιφέρειας Ηπείρου, επικοινωνώντας στην τοπική κοινή γνώμη τις αξίες της εταιρείας και τη συμβολή της στην προσπάθεια για ένα καθαρότερο περιβάλλον. 

Δείτε εδώ το tv spot της καμπάνιας

Παρακαλούμε αποδεχτείτε τα cookies από το YouTube για την αναπαραγωγή αυτού του video. Με την αποδοχή θα έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο στο YouTube, μία υπηρεσία που παρέχεται από τρίτους.

Πολιτική Απορρήτου YouTube

Με την αποδοχή αυτής της ενημέρωσης, οι ρυθμίσεις σας θα αποθηκευθούν και η σελίδα θα ανανεωθεί.