Πηγή Εικόνας: Andreas Kontokanis I Flickr
Στην τελική ευθεία βρίσκεται –σύμφωνα με το ΑΠΕ- η ανακοίνωση για ένα νέο πρόγραμμα της περιφέρειας Αττικής, ύψους 50 εκατ. ευρώ για τη στήριξη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων καθώς και των αυτοαπασχολούμενων. Δηλαδή, όσων έμειναν εκτός του προγράμματος της περιφέρειας που ήδη «τρέχει». 
Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών με την οποία επισημαίνεται ότι το επιμελητήριο αισθάνεται δικαιωμένο για την κατάληξη των συζητήσεων που είχε ο πρόεδρος του Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, μετά και την παρέμβαση του υφυπουργού Ανάπτυξης Γιάννη Τσακίρη. 
 Όπως δήλωσε ο κ. Χατζηθεοδοσίου, «αισθανόμαστε δικαιωμένοι στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών καθώς είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή τον αποκλεισμό χιλιάδων επιχειρήσεων και αυτοαπασχολούμενων από το πρόγραμμα της Περιφέρειας και κάναμε αγώνα για να υπάρξει ένα πρόγραμμα ενίσχυσης της ρευστότητας και για αυτό το σημαντικό κομμάτι της επιχειρηματικότητας. Ευτυχώς, χάρη στην εξαιρετική μας συνεργασία με τον κ. Πατούλη αλλά και με την στήριξη του κ. Τσακίρη, εμφανίστηκε μία αχτίδα φωτός για χιλιάδες συναδέλφους μας που είχαν αφεθεί στην τύχη τους, εν μέσω της βαθύτερης οικονομικής ύφεσης που προκάλεσε η πανδημία».