Γιώργος Πατούλης
Γιώργος Πατούλης
Γιώργος Πατούλης
Γιώργος Πατούλης
Πηγή Εικόνας: Γιώργος Πατούλης

Η πορεία υλοποίησης των έργων που εκτελούνται από την Περιφέρεια στον δήμο Μοσχάτου Ταυρού και η αναγκαιότητα δρομολόγησης τριών ακόμη, συζητήθηκε στη συνάντηση του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη με τον δήμαρχο Ανδ. Ευθυμίου.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας για τη μετατροπή του διατηρητέου κτιρίου της οικίας Βασσάλου σε βιβλιοθήκη και νηπιαγωγείο, την συντήρηση του πνευματικού κέντρου του δήμου και την αξιοποίηση του κληροδοτήματος Γιαννίρη για την ανάπτυξη των κοινωνικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ε την πεποίθηση ότι «η τοπική ανάπτυξη θα επιτευχθεί μέσα από τη στενή συνεργασία Περιφέρειας και τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού», όπως υπογράμμισε ο κ. Πατούλης, συμφωνήθηκε η άμεση κατάθεση των ώριμων μελετών ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα χρηματοδότησης από την Περιφέρεια.

Στην συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί ο περιφερειάρχης προκειμένου να ενημερωθεί για τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, συμμετείχε και ο διευθυντής Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας, Α. Καλογερόπουλος.