Γιώργος Πατούλης
Γιώργος Πατούλης
Γιώργος Πατούλης
Γιώργος Πατούλης
Πηγή Εικόνας: Γιώργος Πατούλης

Τη συνέχιση και ολοκλήρωση του πολυδύναμου προνοιακού Κέντρου στον δήμο Αγ. Αναργύρων -Καματερού εξασφάλισε σήμερα η Περιφέρεια Αττικής με τη συνυπογραφή συμπληρωματικής σύμβασης ύψους 1,7 εκατ. ευρώ, από τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και το δήμαρχο Σ. Τσίρμπα για την ολοκλήρωση της κατασκευής του «Κέντρου Κοινωνικών -Προνοιακών Υποδομών Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πρόνοιας».

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 4,5 εκατ. ευρώ, έχει χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια και με την νέα η χρηματοδότηση 1,7 εκατ. ευρώ θα ολοκληρωθούν άμεσα οι υποδομές και το δίκτυο πρόσβασης. Μετά την υπογραφή ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος επισκέφθηκαν το Πολυδύναμο Κέντρο το οποίο μεταξύ άλλων θα στεγάσει ΚΑΠΗ, ξενώνα ημιαυτόνομης διαβίωσης, κέντρο φυσικής αποκατάστασης, τμήμα πρόληψης, αγωγής υγείας, καθώς και τμήμα ψυχοκοινωνικής συμβουλευτικής υποστήριξης.

Ο περιφερειάρχης αναφερόμενος στο έργο σημείωσε ότι: «Προτεραιότητα της Περιφέρειας Αττικής είναι η δημιουργία υποδομών που θα στηρίζουν και θα παρέχουν πρωτοβάθμια φροντίδα σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού». Συνεχάρη τον δήμαρχο κ. Τσίρμπα για το σημαντικό έργο που υλοποιεί τόσο σε επίπεδο κοινωνικής μέριμνας, όσο και σε επίπεδο αναπτυξιακών υποδομών. «Εκτός από τα ζητήματα της Ασφάλειας, Πολιτικής Προστασίας, διαχείρισης των ομβρίων υδάτων και βελτίωσης του οδικού δικτύου οφείλουμε να συνεργαστούμε και για έργα τα οποία σχετίζονται με την ίδια τη ζωή, με τον ίδιο τον άνθρωπο», τόνισε χαρακτηριστικά.