Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, που προτείνεται ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ, αναμένεται να εκλεγεί στη θέση του προέδρου του ΣΕΒ κατά τις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν την Δευτέρα στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης του Συνδέσμου.

Με την ίδια απόφαση για τη θέση του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής θα προταθεί ως νέο μέλος του ΔΣ ο κ. Ευθύμιος Βιδάλης.

Με την εκλογή του ο κ. Παπαλεξόπουλος θα διαδεχθεί τον κ. Θεόδωρο Φέσσα στην ηγεσία του ΣΕΒ, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου, επί τρεις συνεχείς θητείες (2014-2020).

Η γενική συνέλευση όπως γνωστοποίησε σήμερα ο ΣΕΒ θα διεξαχθεί εξ’ αποστάσεως, μέσω διαδικτύου και με βασικό μήνυμα «Επιμένουμε. Πετυχαίνουμε. Μαζί», όπως μετέδωσε το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης, (16:55-17:30), θα μιλήσει στα Μέλη του ΣΕΒ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας. Θα ακολουθήσει στις 19:30, η απογευματινή εκδήλωση, η οποία περιλαμβάνει ομιλίες του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του νέου Προέδρου του ΣΕΒ.