Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα τις επιπτώσεις του κορονοϊού στις αγορές διοργανώνει η Ebury, την Πέμπτη 2 Απριλίου, στις 16.00. 

Η Ebury, κορυφαία fintech στο χώρο του συναλλάγματος και των διεθνών πληρωμών με έδρα το Λονδίνο, λειτουργεί από το 2009 πάνω σε μία μοναδική, παγκοσμίου βεληνεκούς πλατφόρμα, βάση ενός επιχειρησιακού μοντέλου βασισμένου στην ανάλυση δεδομένων και προσφέρει κορυφαία εξυπηρέτηση και προϊόντα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Από τον Σεπτέμβριο του 2017, η εταιρεία διαθέτει γραφείο στην Ελλάδα και πρόκειται για την πρώτη εταιρία του είδους που επέλεξε την Ελλάδα στο πλαίσιο της διεθνούς ανάπτυξής της. Με στόχο την ενδυνάμωση των πελατών που δραστηριοποιούνται διεθνώς, η Ebury καινοτομεί μέσω της τεχνολογίας, αναπτύσσοντας νέα εργαλεία για το διεθνές εμπόριο και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των εταιρειών, εστιάζοντας στην μείωση του συναλλαγματικού ρίσκου στο πεδίο των πληρωμών και των εισπράξεων.

Οι αναλυτές της εταιρίας αναδεικνύονται από τον Bloomberg στις πρώτες θέσεις των πιο επιτυχημένων για τις προβλέψεις τους για την ισοτιμία ζευγών νομισμάτων. Εκδίδουν reports που δημοσιεύονται και στον ελληνικό Τύπο, διατυπώνοντας εκτιμήσεις για την πορεία των νομισμάτων και των αγορών. 

Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom και αναμένεται να διαρκέσει περίπου μιάμιση ώρα. Η ενημέρωση για τις αγορές συναλλάγματος θα πραγματοποιηθεί από τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο Δημήτριο Τσατίρη και από τον Senior Dealer της εταιρείας Παύλο Ντάβο. 

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Δηλώσεις συμμετοχής εδώ

Σχετικά με την εταιρία

 Η Ebury είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες fintech που παρέχει διασυνοριακές οικονομικές υπηρεσίες σε ΜΜΕ, όπως μεταφορά συναλλάγματος, διαχείριση μετρητών και διαχείριση συναλλαγματικού κινδύνου. Τον περασμένο Νοέμβριο, η Banca Santander εξαγόρασε το 50% της εταιρίας, έναντι 350 εκ. λιρών. 

 Με την έδρα της εταιρείας στο Λονδίνο και περισσότερους από 900 υπαλλήλους σε 22 χώρες, η Ebury εργάζεται με περισσότερους από 40.000 εταιρικούς πελάτες, στηρίζοντας την διεθνή τους ανάπτυξη. Από τον Σεπτέμβριο του 2017 η εταιρία έχει γραφείο στην Αθήνα

Ο συνδυασμός τραπεζικών δυνατοτήτων, ανάμεσα στις οποίες συμμετοχή στα κύρια συστήματα πληρωμών στην Ευρώπη (Faster Payments και SEPA) και η πρόσβαση σε ρευστότητα σε συνάλλαγμα από 15 τράπεζες διεθνώς και ευέλικτης τεχνολογικής υποδομής επιτρέπει στην Ebury να μεγιστοποιεί τις υπηρεσίες προς τους πελάτες της. 

Η εταιρία έχει επιτύχει διεθνή αναγνώριση, κερδίζοντας περισσότερες από 17 διακρίσεις στον τομέα της. Περιλαμβάνεται στην λίστα “FT 1000 Fastest Growing European Companies”, καθώς και στο δίκτυο “Tech City UK’s Future Fifty Award” των ταχύτερα ανερχόμενων Βρετανικών εταιρειών τεχνολογίας. 

Από τον Νοέμβριο του 2017 είναι μέλος του Swift gpi, ενώ τον Μάρτιο του 2018 έγινε ο πρώτος μη τραπεζικός Οργανισμός που εντάχθηκε στο Faster Payments Scheme της Μεγάλης Βρετανίας. 

Η Ebury Partners UK Ltd είναι εξουσιοδοτημένη και ελέγχεται από την Financial Conduct Authority (FCA), ως Οργανισμός Ηλεκτρονικού Χρήματος. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.ebury.com