Γιώργος Πατούλης
Γιώργος Πατούλης
Γιώργος Πατούλης
Γιώργος Πατούλης
Πηγή Εικόνας: Γιώργος Πατούλης

Με γρήγορες διαδικασίες για την περαιτέρω ανάδειξη και αξιοποίηση του ανοιχτού θεάτρου και των αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται εντός του Αττικού Άλσους θα κινηθεί η Περιφέρεια Αττικής, προκειμένου οι «πολίτες να επωφελούνται των κοινόχρηστων χώρων, σε ένα υγιές και λειτουργικό περιβάλλον» επισήμανε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης μετά την επίσκεψή του στο χώρο.

Τον κ. Πατούλη συνόδευαν οι αντιπεριφερειάρχες Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλης, και Πολιτισμού Ε. Δουνδουλάκη καθώς και ο αρμόδιος εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Χ. Ρώμας. Κατά την περιήγησή τους στις εγκαταστάσεις συζήτησαν με τους εργαζόμενους για τις δυνατότητες αξιοποίησής τους, με στόχο τη διοργάνωση εκδηλώσεων που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των πολιτών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο κ. Πατούλης δήλωσε ότι «το Αττικό Άλσος αποτελεί μία πραγματική όαση πρασίνου και αναψυχής για την Αττική». Αναφερόμενος στο ανοιχτό θέατρο το οποίο χαρακτήρισε «κόσμημα», δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια με τη συνεργασία των όμορων δήμων θα αναδείξει στο έπακρον αυτό τον μοναδικό πολιτιστικό χώρο, προς όφελος των πολιτών και των τοπικών κοινωνιών.

«Στο ίδιο πλαίσιο θα εστιάσουμε και στην αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων που βρίσκονται εντός του άλσους, με στόχο να μυήσουμε όλο και περισσότερους νέους στα αγαθά του πολιτισμού. Όραμά μας είναι να γίνει η Αττική, Περιφέρεια υγείας και ευζωίας», πρόσθεσε ο κ. Πατούλης.