ΟΤΕ: Μηνύσεις κατά συνδικαλιστών για την απεργία
Κεντρικά γραφεία του Ομίλου ΟΤΕ στο Μαρούσι
ΟΤΕ: Μηνύσεις κατά συνδικαλιστών για την απεργία
Κεντρικά γραφεία του Ομίλου ΟΤΕ στο Μαρούσι
Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διπλάσια GB στα πακέτα δεδομένων κινητής σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου -οικιακούς και εταιρικούς- κρατώντας ίδιες τις χρεώσεις των πακέτων της, ανακοίνωσε η Cosmote.

Οι ανακοινώσεις της εταιρείας ήρθαν μετά τη σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με εκπροσώπους των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Διαβάστε εδώ: «Παραίνεση» Μητσοτάκη στις εταιρείες κινητής για φθηνότερο ίντερνετ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, «πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη μείωση του κόστους για mobile data που πραγματοποιεί η Cosmote από τον Ιούλιο του 2019. Συνολικά, σε διάστημα έξι μηνών, έχει πενταπλασιαστεί ο διαθέσιμος όγκος στα πακέτα mobile Internet για τους πελάτες της, με αποτέλεσμα η τιμή ανά GB να έχει μειωθεί κατά 80%. Πλέον, η τιμή ανά GB κυμαίνεται από 0,5 έως 0,99 ευρώ».

Οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν τα νέα πακέτα δεδομένων, μέσα από την εφαρμογή My Cosmote ή σε οποιοδήποτε κατάστημα Cosmote και «ΓΕΡΜΑΝΟΣ».

Προγράμματα κινητής COSMOTE Mobile: Προσφορά με πολλαπλάσια GB

Επιπλέον, η COSMOTE προχωρά σε προσφορά στα προγράμματα κινητής Cosmote Mobile, τα οποία, σε συνδυασμό με τα νέα, ενισχυμένα πακέτα δεδομένων Giga Max, παρέχουν πολλαπλάσια GB σε πολύ προνομιακές τιμές. Η προσφορά στα προγράμματα ομιλίας Cosmote Mobile είναι διαθέσιμη, για νέες συνδέσεις, στο online shop.

Άμεσα προσφορές data από την Vodafone μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη