Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της νέας Διοίκησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις ανάδοχες εταιρείες που έχουν αναλάβει το έργο της υποστήριξης της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027 για τον Οργανισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η συνάντηση που έγινε σε κλίμα συνεργασίας δεν ήταν μόνο εθιμοτυπική και γνωριμίας, μιας και συζητήθηκαν οι προτεραιότητες του επόμενου διαστήματος, της πολιτικής αλλά και της διοικητικής ηγεσίας του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Σε αυτές, όπως τονίστηκε, περιλαμβάνεται η αμεσότητα των πληρωμών που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, κυρίως αυτές των παλαιότερων ετών, αλλά και ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός τόσο των πληρωμών όσο και των εργασιών που πρέπει να γίνουν εντός του 2024.

Σημειώνεται ότι αύριο Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της νέας διοίκησης του Οργανισμού. Εκεί αναμένεται να ανατεθούν τα ειδικά καθήκοντα στα νέα μέλη της Διοίκησης αλλά και να αποφασιστούν λεπτομερώς οι προτεραιότητες και τα επόμενα βήματα.