Η Softweb ανακοίνωσε την σύσταση της θυγατρικής εταιρείας Digihart. Η νέα εταιρεία εξειδικεύεται στο Digital Strategy, Marketing και Consulting.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η Digihart έχει στελεχωθεί από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό και διαθέτει την κατάλληλη υποδομή για να είναι σε θέση να θωρακίσει την ψηφιακή πορεία των επιχειρήσεων. Οι επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την Digihart, θα έχουν πρόσβαση στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και πρακτικές Β2Β, B2C & B2E Digital Marketing και Consulting, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο Δημητρακόπουλος Χαράλαμπος, διευθύνων σύμβουλος της Softweb, δήλωσε: «Η σύσταση της Digihart είναι μια εξαιρετικά σημαντική κίνηση για την Softweb. Η επιλογή δημιουργίας μιας ανεξάρτητης θυγατρικής εταιρείας από την διαμόρφωση ενός νέου Business Unit εντός της Softweb, για την παροχή υπηρεσιών Digital Strategy, Marketing και Consulting, είναι στρατηγικής σημασίας. Η λογική πίσω από την συγκεκριμένη απόφαση, είναι οι δύο εταιρείες να επικεντρωθούν στις αντίστοιχες αγορές στις οποίες δραστηριοποιούνται χωρίς η μία να συμπαρασύρει την άλλη σε επίπεδο επιχειρησιακών στόχων. Αυτό θα τις βοηθήσει να λειτουργούν απρόσκοπτα και να διαμορφώσουν μια ηγετική θέση στον τομέα τους έτσι ώστε συνδυαστικά ο όμιλος Softweb να είναι σε θέση να προσφέρει ένα πακέτο λύσεων που θα περιλαμβάνει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών και λογισμικών υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων για την ψηφιακή λειτουργία τους»