Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων ύδρευσης συγκεκριμένων περιοχών προχωρά ο Δήμος Παιανίας. Πρόκειται για έργο αντικατάστασης και επέκτασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή Νότια Γειτονιά της δημοτικής ενότητας Γλυκών Νερών και στο Μιλούχι της δημοτικής ενότητας Παιανίας.

 

Ο δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης υπέγραψε τη σχετική σύμβαση του έργου, ύψους 2.059.286,43 ευρώ.

 

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό το έργο αναμένεται να περαιωθεί εντός 16 μηνών και περιλαμβάνει την αντικατάσταση και επέκταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης αυτών των δύο περιοχών, την κατασκευή των απαιτούμενων φρεατίων και την τοποθέτηση του προβλεπόμενου υδραυλικού εξοπλισμού για την εύρυθμη λειτουργία και συντήρηση των δικτύων και την αντικατάσταση του συνόλου των ιδιωτικών παροχών, παράλληλα με την κατασκευή των νέων εσωτερικών δικτύων ύδρευσης, καθώς και την τοποθέτηση αναμονών για μελλοντικές συνδέσεις χωρίς να απαιτούνται εκ νέου έργα επί των οδοστρωμάτων.

 

«Με ιδιαίτερη χαρά υπογράψαμε τη σύμβαση για την αντικατάσταση και επέκταση του δικτύου ύδρευσης σε δύο περιοχές του δήμου μας, που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια λόγω της μεγάλης ανάπτυξης που έχει καταγραφεί. Σε περίπου ενάμιση χρόνο οι κάτοικοι θα απολαμβάνουν υπηρεσίες που δικαιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους», δήλωσε ο κ. Μάδης και προσέθεσε: «Συνεχίζουμε όλοι μαζί επιλύοντας μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, αποδεικνύοντας στην πράξη πως κάθε μία και κάθε ένας αντιμετωπίζονται ισότιμα».

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)