Χαμογελαστός και ευδιάθετος ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη σημερινή περιοδεία του στα περίπτερα των εκθετών της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε όλα τα κυβερνητικά αλλά και πολλά περίπτερα εκθετών και ιδιωτών και έγινε παντού δεκτός με χαμόγελα. Από την περιοδεία του δεν έλειψαν τα μικρά ενθύμια που έλαβε από τους εκθέτες. Την τιμητική τους φαίνεται ότι είχαν οι φανέλες καθώς ο πρωθυπουργός έλαβε μία φανέλα από την Ένωση Αρτοποιών που έχει διαμορφώσει και τη δική της εθνική ομάδα. Φανέλα με το όνομά του έλαβε, όμως, και από το αθλητικό σωματείο του «Ηρακλή», το περίπτερο του οποίου επισκέφτηκε κατά την περιοδεία του. Από τον χορό των… φανελών δεν έλειψε και το υπουργείο Ναυτιλίας όπου του έδωσε ως μικρό δώρο μια φανέλα σε χρώμα μπλε.

Από την επίσκεψη δεν έλειψε και μια γρήγορη στάση για μπύρα. Ο πρωθυπουργός σταμάτησε στο σταντ της Θεσσαλονικιώτικης μπύρας «Νύμφη». Άλλωστε, η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη είναι ακόμη στα ύψη και, όπως ανέφερε και ο ίδιος, μετά τις 12:00 το μεσημέρι ταιριάζει η μπύρα.

Τέλος, ο πρωθυπουργός έβγαλε σέλφι με όσους τον περίμεναν για μια φωτογραφία και ανταπέδωσε τις ευχές για το μέλλον.

Δείτε τις φωτογραφίες του ThessToday.gr

Πηγή Εικόνας: Thesstoday.gr