Συνεχίζοντας τις επαφές γνωριμίας και ενεργού επικοινωνίας με τις τοπικές κοινωνίες όπου υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού δημοσίου υπό τη διαχείριση του ΤΑΙΠΕΔ, η Διοίκηση του Ταμείου, εκπροσωπούμενη από τον Πρόεδρο, κ. Θανάση Ζηλιασκόπουλο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Δημήτρη Πολίτη, επισκέπτεται σήμερα τον Βόλο.

Η Διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου (ΕΕΣΥΠ), συνοδευόμενη και από στελέχη του Ταμείου, θα επισκεφθεί το λιμάνι της Βόλου και θα έχει επαφές μεταξύ άλλων με την Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, κυρία Βιολέττα Μήτρου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Σωκράτη Αναγνώστου και με τους εργαζόμενους, όπου θα συζητήσουν την πορεία του λιμανιού και τις προοπτικές ανάπτυξής του.

Οι κύριοι Ζηλιασκόπουλος και Πολίτης θα έχουν επίσης, συναντήσεις με τον Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο και με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό.

Η επίσκεψη της Διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ στο Βόλο υπογραμμίζει τη στρατηγική δέσμευση του Ταμείου να προχωρήσει την αξιοποίηση σημαντικών υποδομών της χώρας μας, όπως είναι τα λιμάνια, ενισχύοντας παράλληλα, τους διαύλους επικοινωνίας και συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους πολίτες.