Τράπεζα Πειραιώς
Τράπεζα Πειραιώς
Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στην πώληση του ακινήτου της Τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται στη συμβολή Λ. Κηφισού και Κωνσταντινουπόλεως 1, στο Περιστέρι, στον ΑΔΜΗΕ, προχώρησε η διοίκηση της τράπεζας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το τετραώροφο ακίνητο, αξίας 12 εκατομμυρίων ευρώ και συνολικής έκτασης 15.583 τ.μ., περιλαμβάνει γραφεία, καταστήματα, βοηθητικούς χώρους και υποσταθμό της ΔΕΗ.

Επισημαίνεται ότι ο Όμιλος της Τράπεζας Πειραιώς διαθέτοντας ένα τεράστιο χαρτοφυλάκιο ακινήτων, ικανών να καλύψουν τις πιο απαιτητικές ανάγκες της αγοράς, προχωράει σε μια στρατηγικής σημασίας πώληση, που ενισχύει ακόμα περισσότερο την ηγετική θέση της εταιρείας στον κλάδο του real estate.

Ο Ανώτερος Γενικός Διευθυντής, Επικεφαλής του Group Real Estate του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς και Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Real Estate, κ. Γεώργιος Κορμάς, δήλωσε:

“Στο πλαίσιο της ενεργούς διαχείρισης του χαρτοφυλακίου ακινήτων του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, η Πειραιώς Real Estate προχώρησε στην πώληση του πολυδύναμου τετραώροφου ακινήτου στο Περιστέρι, αξίας 12 εκατομμυρίων ευρώ, αποδεικνύοντας ότι, παρά τη δύσκολη περίοδο για την εθνική οικονομία, υπάρχουν ακόμα σημαντικά παράθυρα ευκαιρίας στην εγχώρια αγορά ακινήτων για στρατηγικής σημασίας συμφωνίες. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, η Πειραιώς Real Estate επιβεβαιώνει ότι είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις και στις ανάγκες της αγοράς, χάρη στην έμπειρη ομάδα ειδικών υψηλής κατάρτισης που διαθέτει”.