Εμπορικό πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος που απευθύνεται στους οδηγούς ηλεκτροκίνητου και Plug In υβριδικού οχήματος, ανακοίνωσε η nrg, 100% θυγατρική του ομίλου Motor Oil.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, πρόκειται για το πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης nrg OnTheGo το οποίο απευθύνεται στους οδηγούς που θέλουν να συνδυάσουν τη φόρτιση του οχήματός τους με τις ανάγκες ρεύματος του σπιτιού και περιλαμβάνει τα εξής:

Δωρεάν Ηλεκτρική Ενέργεια για τη χρήση του Ηλεκτρικού ή Plug In Υβριδικού Αυτοκίνητου για ένα έτος (1.400 kWh/έτος, η δωρεάν παροχή αφορά αποκλειστικά στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου).

Smart Οικιακός Φορτιστής με έκπτωση 30%. Σε συνδυασμό με τη δράση επιδότησης ΚΙΝΟΥΜΑΙ ηλεκτρικά, και την έκπτωση της nrg 30%, το όφελος για τον πελάτη φτάνει μέχρι και τα 861Euro.

Χρέωση Ημερήσιας και Νυχτερινής Ηλεκτρικής Ενέργειας με Έκπτωση Συνέπειας 20%.

2.000 πόντοι Smart στο πρόγραμμα πιστότητας Shell Smart Club με κάθε νέα σύνδεση.

1 πόντος Smart με κάθε 1 ευρώ κατανάλωσης και διπλοί πόντοι Smart με χρήση του e-bill.

Μηδενική Εγγύηση με πάγια εντολή.

Δωρεάν Συνδρομή nrg Green με το πράσινο πιστοποιητικό ενέργειας.

Επιπρόσθετα η nrg και η BMW Group Hellas στο πλαίσιο στρατηγικής συνεργασίας τους προσφέρουν στους κοινούς πελάτες των δύο εταιρειών που κατέχουν Ηλεκτρικό ή Plug-In Υβριδικό όχημα BMW/BMW i ή ΜΙΝΙ :

Δωρεάν Ηλεκτρική Ενέργεια για τη χρήση του Ηλεκτρικού ή Plug-In Υβριδικού Αυτοκίνητου τους για ένα έτος ((1.400 kWh/έτος, η δωρεάν παροχή αφορά αποκλειστικά στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου).

Δωρεάν φόρτιση στο δίκτυο του Ομίλου Motor Oil, στα πρατήρια Shell και Avin για τον πρώτο χρόνο & 20% έκπτωση για τα επόμενα χρόνια.

Smart Οικιακός Φορτιστής με έκπτωση 45%. Σε συνδυασμό με τη δράση επιδότησης ΚΙΝΟΥΜΑΙ ηλεκτρικά και με την έκπτωση της nrg 45%, το όφελος για τον πελάτη φτάνει μέχρι και τα 1.041Euro!

Χρέωση Ημερήσιας και Νυχτερινής Ηλεκτρικής Ενέργειας με Έκπτωση Συνέπειας 30%.

Μηδενική Εγγύηση με πάγια εντολή.

3.000 πόντοι Smart στο πρόγραμμα πιστότητας Shell Smart Club με κάθε νέα σύνδεση.

1 πόντος Smart με κάθε 1 ευρώ κατανάλωσης και διπλοί πόντοι Smart με χρήση του e-bill.

Δωρεάν Συνδρομή nrg Green για παροχή Πράσινου Πιστοποιητικού ενέργειας.

H nrg διαθέτει στους πελάτες της τους Φορτιστές Ηλεκτρικών Οχημάτων Terra AC wallbox της ΑΒΒ ενώ έχει ολοκληρώσει την τοποθέτηση ταχυφορτιστών Terra 54 High Voltage σε πρατήρια Shell και Avin που μπορούν να φορτίσουν ένα αυτοκίνητο στο 80% της δυναμικότητάς του σε 15-20 λεπτά. Η επιλογή των σημείων έχει γίνει έτσι ώστε να καλύπτεται ένα μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου της Ελλάδας (Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης και Ιονία Οδός).

Ο γενικός διευθυντής της nrg, Αναστάσιος Λωσταράκος, δήλωσε ότι το νέο πρόγραμμα nrg OnTheGo, σε συνεργασία και με τα σημεία φόρτισης των πρατηρίων Shell και Avin, προσφέρει σήμερα τη μοναδική ολοκληρωμένη λύση ηλεκτροκίνησης στην ελληνική αγορά.