Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το έργο της ηλεκτροδότησης της Σπιναλόγκας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και του δημάρχου Αγίου Νικολαου Αντώνη Ζερβού.

Ο περιφερειάρχης έχει υπογράψει τη χρηματοδότηση του έργου με το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ και στην παρούσα περίοδο προωθούνται οι διαδικασίες για την υλοποίησή του. Ο κ. Αρναουτάκης επεσήμανε ότι πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο, το οποίο χρηματοδοτεί η Περιφέρεια, και θέλει να προχωρήσει με τη συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού, της Αυτοδιοίκησης και των εμπλεκόμενων υπηρεσιών και φορέων.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν, επίσης, έργα που αφορούν την σχολική στέγη και τη συντήρησή της στον δήμο Αγίου Νικολάου, καθώς και κοινές δράσεις και έργα που εξελίσσονται σε συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου.

«Είχαμε μια γόνιμη συνάντηση και συνεργασία με τον Περιφερειάρχη, ο οποίος είναι ανοικτός να ακούει τα προβλήματα και είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοινού ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πρόοδο και την ανάπτυξη της περιοχής και της Κρήτης», δήλωσε ο κ. Ζερβός, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.