Laptop
Laptop
Laptop
Laptop
Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εάν είστε μεταξύ 18 και 30 ετών, έχετε βασικές γνώσεις προγραμματισμού και χρήσης διαδικτυακών εργαλείων και θέλετε να αποκτήσετε δεξιότητες σχεδιασμού ιστοσελίδων, τότε αυτό το μάθημα είναι για σας! Το Co{de} + Create προσφέρει δωρεάν μαθήματα Web Design στα αγγλικά στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης σε μικτές τάξεις κατοίκων της Αθήνας, ανεξάρτητα από τη χώρα καταγωγής τους και τη μητρική τους γλώσσα.

 

Ποιος;

Τα μαθήματα απευθύνονται σε άτομα 18 έως 30 ετών. Οι βασικές γνώσεις προγραμματισμού είναι απαραίτητες καθώς και η διάθεση να τις εξελίξετε! Βασικές γνώσεις αγγλικών είναι απαραίτητες καθώς όλα τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά.

 

Τι, Πού και Πότε;

Είναι δωρεάν εργαστήρια χρησιμοποιώντας ανοιχτό λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας και θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσα εργαστηρίων στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης. Επίσης, θα χορηγηθούν δωρεάν εισιτήρια μετακίνησης με τα ΜΜΜ για τους επιλεγμένους συμμετέχοντες. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, οι μαθητές θα εξοικειωθούν με τις βασικές δεξιότητες πληροφορικής και σχεδιασμού ιστοσελίδων.

 

Ο στόχος για τους συμμετέχοντες σ’ αυτό το μάθημα μετά την επιτυχή ολοκλήρωσή του είναι να είναι σε θέση να αναπτύσουν διαδικτυακές εφαρμογές και να συνδυάζουν πολλές και διαφορετικες ψηφιακές δεξιότητες. Θα διδαχθούν σημαντικά και σύγχρονα εργαλεία που ο κάθε προγραμματιστής θα πρέπει να γνωρίζει.

 

Τα εργαστήρια περιλαμβάνουν τρία τρίωρα μαθήματα σε 3 ημέρες της εβδομάδας για 8 εβδομάδες από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο 2020. Οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό δηλώστε συμμετοχή στο: Co[de] + Create – Registration Form