ΔΕΗ
ΔΕΗ
ΔΕΗ
ΔΕΗ
Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το ανθρώπινο πρόσωπό της δείχνει στη φετινή 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία. Η ΔΕΗ, σε μία περίοδο που αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, φρόντισε να σταθεί στο πλευρό των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη. Στο περίπτερο των «Γιατρών του Κόσμου», που βρίσκεται στη νότια είσοδο της Έκθεσης, υπάρχει ειδική ευχαριστία προς την επιχείρηση για τη στήριξή της. Το μήνυμα που θέλει να περάσει η επιχείρηση είναι ότι «όπου υπάρχουν άνθρωποι τους στηρίζουμε».
Προς αυτή την κατεύθυνση επιδιώκει να κινηθεί τόσο η ηγεσία της όσο και η ηγεσία του ΥΠΕΝ. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που επιχειρήθηκε εξαρχής να μην υπάρξει επιβάρυνση των νοικοκυριών από την τιμολογιακή αύξηση ενώ, παράλληλα, υπήρξε ειδικό ενδιαφέρον για τα άτομα με ειδική ανάγκη.
Πάντως, όσοι διαφωνούν με τις πολιτικές της ΔΕΗ, επιχειρηματολογούν λέγοντας πως τα μηνύματά της έχουν στόχο να «κρύψουν» την επιβάρυνση που επέφερε στους καταναλωτές με την αύξηση των τιμολογίων αλλά και τα ενδεχόμενα κέρδη που θα επιφέρει αυτή στις ανταγωνίστριες εταιρείες.