Άδωνις Γεωργιάδης
Άδωνις Γεωργιάδης
Άδωνις Γεωργιάδης
Άδωνις Γεωργιάδης
Πηγή Εικόνας: amna
Οι περισσότεροι αναγνωρίζουν ήδη ότι σε ένα από τα πιο δραστήρια «χαρτιά» της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξελίσσεται ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, που φιλοδοξεί να καταθέσει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υλοποιήσει το σχέδιο Μητσοτάκη για προσέλκυση επενδύσεων.
Ο «αγώνας» για τον υπουργό δεν σταμάτησε ούτε κατά τη διάρκεια της «πρεμιέρας» της ΔΕΘ. Ο κ. Γεωργιάδης επισκέφτηκε το περίπτερο του υπουργείου του όπου τον περίμενε μία ευχάριστη επενδυτική… έκπληξη.
Μεταξύ των παρευρισκομένων που τον υποδέχτηκαν στον χώρο, βρισκόταν και ο CEO του ΔΕΣΦΑ, Nicola Battilana. Οι δύο άνδρες συνομίλησαν παρουσία κι άλλου κόσμου για λίγα λεπτά με τη συζήτηση να αποκτά ξαφνικά επενδυτικό ενδιαφέρον.
Ο κ. Battilana εξέφρασε την επιθυμία του να υπάρξουν από δικής τους πλευράς κι άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν ο υπουργός τον κάλεσε να έρθει, όποτε έχει χρόνο, στο γραφείο του για να συζητήσουν εκτενέστερα το θέμα. Απ’ ό,τι φαίνεται, ακόμη και στην περιοδεία του στη ΔΕΘ, ο κ. Γεωργιάδης βρίσκει τρόπους να εργάζεται για την προσέλκυση επενδυτών.