ΔΕΘ, από ψηλά
ΔΕΘ, από ψηλά
Πηγή Εικόνας: HELEXPO
Μόνο ως «αεικίνητους» μπορεί να περιγράψει κανείς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, και τον αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ. Οι δύο δραστήριοι άνδρες επιβεβαίωσαν αυτόν τον χαρακτηρισμό στη Θεσσαλονίκη.
Ο μεν Άδωνις μαζί με το επιτελείο του «γύρισε» τη ΔΕΘ, δίνοντας έμφαση στο περίπτερο που βρισκόταν το υπουργείο του. Έκανε χειραψία με όλους τους παρευρισκόμενους και «επιθεώρησε» από πρώτο χέρι το περίπτερο. Όπως έγραψε το economix.gr, είχε συνάντηση και με τον CEO του ΔΕΣΦΑ Nicola Battilan, με τον οποίο συζήτησε για τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον.
Ο δε Πάιατ, συνοδευόμενος κι αυτός από τους ανθρώπους της πρεσβείας, πήγε στα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην Onex, το περίπτερο για τον αγροτουρισμό αλλά και το περίπτερο “Digital Greece” που φιλοξενεί το Innovation Hub, υπό την υποστήριξη της αμερικανικής πρεσβείας.
Οι δυο τους μάλιστα συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονομής των επιχειρηματικών βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος».