«Στόχο όλων μας αποτελεί η θωράκιση και περαιτέρω ενίσχυση του επιχειρείν» σημειώνει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, Γιάννης Μασούτης σε δήλωσή του με αφορμή τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος, οι εκλογές του πρώτου και δεύτερου βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν αναδείξει, στις θέσεις των Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλίων όλης της χώρας, μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας, τα οποία διαθέτουν θέληση να προσφέρουν στον τόπο τους και στο επιχειρείν.

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος εύχεται σε όλους τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, οι οποίοι είναι μέλη των τοπικών επιμελητηρίων, να έχουν μία παραγωγική πενταετία, με έργα και επιτυχίες, για το κοινό καλό – κοινωνίας και επιχειρηματικότητας.

Ακόμη σημειώνει ότι η συνεργασία της ΚΕΕΕ και των επιμελητηρίων και με τους δύο βαθμούς αυτοδιοίκησης θα οδηγήσει, όπως όλα τα χρόνια, στην επίλυση εκκρεμών ζητημάτων, αλλά και στην αναβάθμιση του επιχειρηματικού κλίματος. Επιπλέον σημειώνει πως σε όλες τις περιπτώσεις η ΚΕΕΕ, με την τεχνογνωσία την οποία διαθέτει, δύναται να προσφέρει στήριξη στα νέα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια, για την υλοποίηση κοινών δράσεων, οι οποίες αφορούν όλους τους κλάδους των τοπικών οικονομιών. «Εύχομαι από καρδιάς, στα νέα και στα παλαιότερα μέλη, να έχουν μία εποικοδομητική θητεία και να εργαστούν, την προσεχή πενταετία, με στρατηγική, όραμα και συνέπεια. Στόχο όλων μας αποτελεί η θωράκιση και περαιτέρω ενίσχυση του επιχειρείν» δήλωσε ο κ. Μασούτης.