Πηγή Εικόνας: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε αναζήτηση οχτώ στελεχών βρίσκεται η μεγαλύτερη ελληνική δημόσια επιχείρηση προκειμένου να παροπλιστεί πλήρως ενόψει και της επόμενης ημέρας.

Η παρουσία του Γ. Στάσση στο τιμόνι της ΔΕΗ, ενός ανθρώπου με εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα που δίνει έμφαση στο ικανό στελεχιακό δυναμικό, αποτελεί σημείο – ορόσημο για τα νέα διευθυντικά στελέχη που αναζητούν στη Χαλκοκονδύλη, κι αυτό γιατί η επόμενη ημέρα για την επιχείρηση δεν θα πρέπει να θυμίζει σε τίποτα το παρελθόν.

Το υψηλόβαθμο στελεχιακό δυναμικό που αναζητά η ΔΕΗ αφορά διευθυντή για το Γραφείο Διοίκησης καθώς και για τη Διεύθυνση Πωλήσεων, τη Διεύθυνση Εισπράξεων και τη Διεύθυνση Εταιρικών Πελατών. Ακόμη, ψάχνουν για το back office και τον τομέα της Σχέσης Πελατών καθώς και τον τομέα της Διαχείρισης Συνεργατών και την Προβολή και Διαφήμιση.

Το θετικό για την προσέλκυση ικανών στελεχών από τον ιδιωτικό τομέα είναι ότι αφενός η επιχείρηση δε βρίσκεται εκεί που βρισκόταν τέτοιες ημέρες των προηγούμενο χρόνο με το “blackout” να αποτελεί τότε ένα διόλου απίθανο σενάριο και αφετέρου ότι λόγω των εσωτερικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων υφίσταται η δυνατότητα προσέλκυσης ικανού στελεχιακού δυναμικού με ικανοποιητικές απολαβές.